首页 | 设为首页 | 加入收藏

印度网友评论:中国IT公司远不及印度IT公司

来源:龙腾网 | 作者:孬友 | 发布:2017-07-01 17:03:51 | 人气: 次    

导读:中国IT外包公司曾一度被印度软件服务出口商视为日益上升的威胁,这些公司在私募股权投资公司的赞助下正逐渐退出美国证券交易所。这一势头使得迅猛发展的亚洲市场面临更加严峻

中国IT外包公司曾一度被印度软件服务出口商视为日益上升的威胁,这些公司在私募股权投资公司的赞助下正逐渐退出美国证券交易所。这一势头使得迅猛发展的亚洲市场面临更加严峻的竞争。在过去的三个季度中,至少有5家中国IT服务公司,包括软通动力、文思海辉、亚信、柯莱特和宇信易诚,都对外宣称已接受私募股权投资公司如黑石提出的私有化建议。由于在美国上市的中国公司常面临企业管理混乱的指控,而这一指控会使公司价值受损,所以许多中国公司不得不走私有化的路线            

 

以下为印度网友评论翻译:


True Indian (Blore)
May be India is better in IT overall. But chinese companys product are getting famous, Say WeChat Badoo etc.. We couldnt make any influence so far..??

也许印度IT整体上领先,但中国公司的产品越来越出名了,比如微信、Badoo…….迄今为止,我们还没有推出有影响力的产品。

amdsajjad (hyderabad)
competition in the iT sector is good for indian iT giants they may not be complacent and resort to modern means with innovations

IT领域的竞争对印度IT巨头有利。这么一来,印度IT公司就不会自满了,也许会力争创新。

Prof K C Mehta (vadodara)
Indian companies should not be complacent. They need to probe the weaknesses of their Chinese rivals, howsoever weak, and try to exploit the same to capture their market share by their superior approach and skills.

印度公司千万别自满了,应当去寻找中国对手的弱点,然后利用其弱点并凭借自身先进的技术来抢占他们的市场份额。

Shankar Malhari (Chennai, Tamil Nadu)
Chinese seem adept in adapting to situations. Going private must be a good strategy for them. Why aren’t the Indian biggies thinking about it too?

中国人似乎善于应变形势。对他们来说,私有化是一项不错的战略。为什么印度巨头不考虑这一战略?

vswami11 (Hyderabad)
smart thinking…lets what Indian IT companies do to keep themselves in market

让我们看看印度IT公司有什么对策来保持市场份额。


上一篇 下一篇:无

相关推荐

印度网友评论:中国IT公司远不及印度IT公司 印度网友评论:中国IT公

中国IT外包公司曾一度被印度软件服务出口商视为日益上升的威胁,这些公司在私募股权投资公司的赞助下正逐渐退出美国证券交易所。这

印度网友评论:中国研发世界最快两栖战车 印度网友评论:中国研发

BEIJING: China is developing the world's fastest amphibious armoured vehicle that reach a top speed of 50 kilometres

 

编辑推荐

特别头条